/>

wij voor u

Wat kunnen we voor u doen?

=

Opticiens

Als opticien leveren we maatproducten voor uw ogen. Dat zijn niet alleen de brillen en contactlenzen, ook de oogmeting en optometrie spelen een belangrijke rol. Als familebedrijf adviseren wij u eerlijk over de mogelijkheden goed te zien en er goed uit te zien. We nemen graag de tijd voor u. Dus als u een afspraak maakt kunnen we onze tijd en aandacht voor 100% aan u geven.

=

Contactlenzen

Welke lenzen zijn voor u geschikt? Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en kijken samen met u welke lenzen het meest geschikt zijn.  Wij leveren uitsluitend merklenzen van hoge kwaliteit om een perfect draagcomfort en de gezondheid van uw ogen te garanderen.

=

Optometrie

De optometrie is een uitgebreide vorm van de oogmeetkunde. Hier wordt niet alleen de sterkte van de ogen gecontroleerd, maar ook met behulp van de modernste techniek uw ogen onderzocht. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw netvlies met onze OCT 3D scan bekijken en eventuele afwijkingen tijdig opsporen. We nemen hier graag de tijd voor u, daarom is een optometrisch onderzoek uitsluitend op afspraak mogelijk.