Welkom bij dé Varilux Specialist in Zevenaar


Dankzij onze know-how en technische mogelijkheden
kunnen wij alle types Varilux aanmeten!

Dankzij de unieke Visioffice meetapparatuur kunnen wij de Varilux brillenglazen
perfect op uw ogen en bril aanpassen. Individueel maatwerk voor uw ogen voor een gegarandeerd perfect zicht op alle afstanden.

 

 

Onze samenleving en levensstijl zien er anders uit dan enkele jaren geleden. De veranderende levensstijl van u als brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swypen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of aan het appen bent. Ook is de houding en manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

 

Bij Vriesman Opticiens vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Komt u bij ons in de winkel langs, dan adviseren wij u vrijblijvend over het Varilux brillenglas dat het beste aansluit bij uw levensstijl. Kiest u voor Varilux X-series brillenglazen, dan kiest u altijd voor een maatwerkoplossing. Want niet alleen uzelf, maar ook uw ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen.

Anouschka Vriesman

Video

Geniet van ieder detail in uw leven

Sinds de lancering van het eerste multifocale brillenglas, Varilux, in 1959, is Essilor continu bezig met het doorontwikkelen van het multifocale glasdesign. Essilor is ervan overtuigd dat een uitvinding alleen een innovatie is als deze aansluit op de behoeften van de consument. Daarom wordt de brildrager altijd als uitgangspunt genomen voor Essilors innovaties en worden producten voor de lancering uitvoerig getest door brildragers.

 

Resources

De technieken van Varilux X series

=

Nanoptix™

Een revolutie in glastechnologie. Het basisontwerp van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.

=

Synchroneyes™

Een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen uw linker- en rechteroog.

=

Xtend™

De Xtend-technologie is nieuw en zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

Eindelijk kan ik weer ontspannen kijken. Ik heb verschillende (ook goedkopere) multifocale glazen uitgeprobeerd, maar met de Varilux X glazen ben ik rond om tevreden. Ik heb een rustig beeld, geen schommelingen en kan op iedere afstand scherp zien – geweldig!

Karla Vink

Foto Vink